ورکشاپ ساخت قطعات کامپوزیتی برگزار شد

ورکشاپ ساخت قطعات کامپوزیتی

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۲ کد : ۱۹۸۶۱ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۵۷۶
ورکشاپ ساخت نمونه های کامپوزیتی طی دو روز برای تمامی مقاطع کارشناسی تا دکتری در آزمایشگاه کامپوزیت و نانوکامپوزیت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان برگزار شد.
ورکشاپ ساخت قطعات کامپوزیتی

کارگاه آموزشی ساخت قطعات کامپوزیتی در روزهای چهارشنبه (مختص مقطع کارشناسی) و پنج شنبه (مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری)، هجدهم و نوزدهم اسفندماه جاری با استقبال بسیار خوب دانشجویان در آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت و نانوکامپوزیت، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان برگزار گردید.

مهندس بهزاد مسلمی ابیانه، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک و مدرس این دوره بیان نمود: در این ورکشاپ عملی، ابتدا به ارائه مطالبی در رابطه با کامپوزیت ها پرداخته شد. سپس شرکت کنندگان پس از آشنایی کامل با لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و روند کار و همراه با آموزش عملی، به ساخت قطعات کامپوزیتی و نمونه های آزمایشی پرداختند.
دکتر قاسمی مسئول آزمایشگاه کامپوزیت بیان داشت: این دوره با هدف افزایش شناخت دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به مواد کامپوزیتی، استانداردهای بین المللی ASTM مربوطه و همچنین ایجاد فضای کار عملی برگزار گردید.

( ۹ )

نظر شما :